Stor interesse for «Stoltze­kleiven Opp»: Så mange plasser er igjen

Opplev magien av den bratte høyden, følelsen av oppnåelse som bare stiger til toppen kan gi, og den gode smaken av hardt arbeid i de utrolige løpene av “Stoltzekleiven Opp”. I takt med solens langsomme stigning over det idylliske landskapet, krever både sporty entusiaster og barnefamilier sin plass på startstreken. Er du nysgjerrig på hvor mange plasser som gjenstår i dette ikoniske løpet? Ta en titt på innsiden og bli kjent med den siste oppdateringen av Stoltzekleiven Opp – en fysisk utfordring som setter kalde ben i brann og forvandler de daglige mosjonistene til ekte fjellgeiter.

1. “Stoltzekleiven Opp” Trekker Masser til Bergen

Stoltzekleiven Opp er uten tvil et av de mest populære arrangementene i Bergen. Dette er en årlig fjelløp konkurranse som tiltrekker opp til 5000 deltakere fra hele verden. Konkurransen går ut på å bestige Stoltzekleiven, en bratt og krevende trappeløype i Sandviken, på raskeste mulig tid. Med sine 801 trinn og 313 høydemeter, kan man forvente en intens og utfordrende opplevelse!

Men det er ikke bare den sportslige utfordringen og den fantastiske utsikten over Bergen som tiltrekker folk. Arrangementet har også:

 • Musikalske innslag langs løypen som bidrar til en unik stemning.
 • Et Night Run for de som ønsker en ekstra utfordrende opplevelse.
 • En Barnas Opp for de yngste deltakerne.

På denne måten sikrer “Stoltzekleiven Opp” en helhetlig opplevelse for alle, uavhengig av alder og treningsnivå. Enten du er en ivrig fjelløper eller bare ute etter en annerledes dag i Bergen, er “Stoltzekleiven Opp” definitivt et arrangement du ikke vil gå glipp av.

2. Fra Trappeklatring til Knallhard Konkurranse – Historien bak “Stoltzekleiven Opp”

I Bergen finnes det en bratt og beryktet trappeløype kjent som Stoltzekleiven. Opprinnelig ble trappen brukt som en vei opp til en populær tursti, men på 1980-tallet begynte lokale løpeglade bergensere å bruke trappen for intensiv kondisjonstrening. Disse trappeturene ble snart til vennskapelig konkurranse, hvor det handlet om å nå toppen på raskest mulig tid. Før lenge var “Stoltzekleiven Opp”, Bergens mest utfordrende trappeløp, født.

Dette løpet har vokst fra en liten lokal utfordring til en nasjonal, og til og med internasjonal, konkurranse. Med over 800 trinn har løpet blitt kjent som et av de tøffeste trappeløpene i verden. Hvert år strømmer tusenvis av deltakere til Bergen for å teste sine klatreferdigheter og utholdenhet. Noen av de mest bemerkelsesverdige punktene i løpets historie inkluderer:

 • Åpningsløpet i 1983, hvor bare 70 deltakere deltok
 • Rekorden satt i 2008 av Thorbjørn Ludvigsen med tiden 7:54
 • Deltakerrekorden fra 2007, da over 6000 løpere deltok
 • Stoltzekleiven Opp som vertskap for VM i fjelløp i 2008 og 2010

Med sin unike blanding av naturskjønnhet og hardcore fysiske utfordringer, er Stoltzekleiven Opp en fast favoritt i norske løpskalendere.

3. Bli med på Fjellturens Grand Prix: Sjekk Antall Gjenstående Plasser

Er du klar til å delta i Fjellturens Grand Prix, den mest spennende utendørsaktiviteten i sommer? Vi er glade for å kunngjøre at vi fortsatt har noen få plasser igjen for deg som ønsker en uforglemmelig naturopplevelse. Pust inn frisk fjelluft, utfordre deg selv og skap minner som varer livet ut sammen med oss.

Her er hva du kan forvente av Fjellturens Grand Prix:

 • En utfordrende løype: En morsom og nøye planlagt fjellrute som er tilpasset for alle ferdighetsnivåer. Hver deltaker vil få en grundig oversikt over løypa før start.
 • Premier og utmerkelser: Alle deltakere vil motta et minnesertifikat, men de som topper resultatlisten vil bli belønnet med spesielle premier.
 • Vennlig miljø: Vi oppfordrer alle til å støtte hverandre gjennom løypa. Husk, det er ikke alltid om å vinne, men å ha det gøy og nyte turen i naturen!

Ikke vent, sikre din plass nå i dette fantastiske eventyret og la Fjellturens Grand Prix bli høydepunktet i sommeren din!

4. De Siste Ledige Plassene: Begrenset Antall Igjen i “Stoltzekleiven Opp!

Hvert år ser vi tusenvis av entusiastiske deltakere strømme til Stoltzekleiven Opp, et eventyr i skogen som tester både kondisjon og utholdenhet. Den bratte stigningen og den frodige naturen skaper en fantastisk atmosfære som inviterer til konkurranse og moro. Men med begrenset antall plasser tilgjengelige, har det nå kommet til det punktet hvor vi har de siste ledige plassene for neste løp.

Hvis du har vært en stolt deltaker tidligere eller en ivrig nybegynner som ønsker å prøve Stoltzekleiven Opp for første gang, dette er din gyldne mulighet. Sikre deg en plass i denne episke løpeutfordringen ved å registrere deg umiddelbart. Husk, det er et begrenset antall plasser igjen, så ikke vent for lenge. Her er hva du kan forvente fra arrangementet:

 • Nyt den robuste skjønnheten: Stoltzekleiven Opp byr på pittoreske stier som gir deg en ærlig smak av Norges naturlige skjønnhet.
 • Skarp dine ferdigheter: Denne utfordrelsen er ikke bare et løp, det er en prøvelse som vil teste din utholdenhet og viljestyrke.
 • Vær en del av et fantastisk fellesskap: Stoltzekleiven Opp samler løpere og fotturister fra mange bakgrunner, noe som gir en unik mulighet til å møte like minded folk og utvikle livslange vennskap.

Så har du også muligheten til å bli med på «Stoltzekleiven Opp». Det er stor interesse for eventet, så skynd deg og se om det er noen ledige plasser igjen. Uansett hvorvidt du har muligheten til å delta på dette morsomme arrangementet eller ei, ønsker vi deg lykke til i din fortsatte treningsjakt!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *